Poštanski saobraćaj u potpunosti normalizovan

Vršilac dužnosti direktora JP „Pošta Srbije” Zoran Đorđević potvrdio je juče, 23. novembra na proširenom kolegijumu Preduzeća da je poštanski saobraćaj u potpunosti normalizovan u celoj Srbiji, u skladu sa ranije postignutim sporazumom Vlade Republike Srbije sa predstavnicima sindikata, te da klijenti mogu da očekuju svoje pošiljke i račune u najkraćem roku.

Tema proširenog kolegijuma bile su i mere za prevazilaženje posledica koje je nezakonita obustava rada dela zaposlenih proizvela i najavljeno je formiranje Komisije čija će nadležnost biti utvrđivanje visine štete nastale zbog nezakonite obustave rada. U isto vreme, razgovarano je i o nagrađivanju svih zaposlenih koji su bili voljni da se dodatno angažuju u periodu nezakonite obustave, čime su doprineli da nastala šteta bude manja. Đorđević je najavio da će u narednom periodu fokus biti i na daljem poboljšanju kvaliteta usluga koje Pošta Srbije pruža, kao i na formiranju novih usluga za pravna i fizička lica. Podsetio je da je idući u tom pravcu, Pošta Srbije nedavno otpočela i partnerstvo sa kompanijom „DHL”  koja je globalni lider u oblasti logistike, i sa kojom je potpisan krovni sporazum i dva ugovora o saradnji. Na kraju, Đorđević je ponovio da će sve tačke sporazuma zaključenog sa Vladom Republike Srbije biti sprovedene.

Proširenom kolegijumu su pored izvršnih direktora i direktora funkcija, prisustvovali koordinatori i zamenici koordinatora za radne jedinice, direktori radnih jedinica van regija i regionalnih radnih jedinica, pomoćnici direktora regionalnih radnih jedinica za područne jedinice i predstavnici sindikalnih organizacija koje deluju u Preduzeću.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio