Novi red vožnje vozova od 10. decembra

Kompanija „Srbijavoz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga, da će od nedelje 10. decembra, vozovi saobraćati prema novom redu vožnje. U skladu sa novim redom vožnje u međunarodnom saobraćaju vozova za prevoz putnika planirano je po pet polazaka vozova na relaciji Subotica-Segedin-Subotica.

U letnjem periodu, saobraćaj međunarodnog voza „Tara“ odvijaće se produženo, na relaciji Novi Sad-Bijelo Polje-Novi Sad. Primenom novog reda vožnje od 10. decembra 2023. godine u unutrašnjem saobraćaju vozova za prevoz putnika, neće doći do izmena saobraćaja vozova na relaciji Novi Sad-Beograd centar-Novi Sad. Vozovi na relacijama Niš-Beograd centar, Vršac-Beograd centar i Prijepolje teretna-Beograd centar, produžiće relaciju saobraćanja do i od stanice Zemun. Detaljnije informacije možete dobiti OVDE.

Iz kompanije “Srbijavoz” takođe obaveštavaju da je počela prodaja mesečnih karata na putničkim blagajnama „Subotica“ i „Palić“ za vozove koji saobraćaju na relaciji Subotica-Segedin-Subotica. Cena mesečne karte od stanica „Subotica“ i „Palić“ do uputne stanice na teritoriji Mađarske iznosi 80 evra za odrasle, odnosno  50 evra za studente i đake. Cene mesečnih karata od stanica „Hajdukovo“, „Bački Vinogradi“ i „Horgoš“ do uputne stanice na teritoriji Mađarske iznose 65 evra za odrasle, odnosno 40 evra za studente i đake. Mesečne karte se ne mogu kupiti putem aplikacije , već lično na blagajnama preduzeća i kod konduktera u vozu.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio