Potpisan Multilateralni sporazum o saradnji srednjijh škola Subotice, Zvornika, Doboja, Mrkonjić Grada, Trebinja i Kosovske Mitrovice

Predstavnici srednjih stručnih škola Subotice, Zvornika, Doboja, Mrkonjić Grada, Trebinja i Kosovske Mitrovice, kao i Saveza samostalnih sindikata Grada Subotice – Gradskog odbora obrazovanja, potpisali su juče, 06. decembra u Gradskoj kući Multilateralni sporazum o saradnji u oblasti stručnog obrazovanja.

Sporazum je potpisan u cilju bržeg i efikasnijeg dostizanja zajedničkih ciljeva, inplementacije inovativnih aktivnosti, realizacije zajedničkih međunarodnih obrazovno-istraživačkih projekata, konferencija, seminara, radionica i drugih aktivnosti koje promovišu razmenu iskustava u stručnom obrazovanju, kao i organizovanja kreativnih i sportskih aktivnosti.

Potpisivanju su prisustvovali i predstavnici Lokalne samouprave; član Gradskog veća zadužen za oblast privrede Srđan Samardžić i sekretar Sekretarijata za društvene delatnosti Jasmina Stevanović, kao i predsednik i potpredsednik SSSG Subotice Ištvan Huđi i Čedomir Baroš.

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio