Najboljim načinom do najboljeg JA!

Koliko puta smo rekli da od sutra okrećemo novi list, počinjemo da živimo i da se hranimo zdravije nego do sada. Puni elana i poleta, prvih par dana zračili smo energijom i odlučnošću, u drugoj nedelji preispitivali bismo naše odluke i pravdali se da ne moramo biti baš toliko rigorizni, a na početku treće nedelje sve bismo batalili jer je preteško i uzalud, rezultati izostaju, a ceo proces umesto da nam donese zadovoljstvo, počinje da nas umara i stvara nelagodu koju niko iz naše okoline ne razume. Tako bi svaki put, u Novu godinu ulazili sa novim ciljevima ali nažalost bez rezultata koji bi nas usrećili i pojačali naše samopouzdanje. Međutim, sada konačno i za to postoji rešenje. “Izazov 3 x 22 do najboljeg ja” predstavlja program uz koji svoje želje za poboljšanjem zdravstvenog stanja i promenom izgleda na bolje konačno možemo i da ostvarimo. I što je najvažnije, na putu do uspeha, sada više nismo sami.

– Projekat se zove “Izazov 3 x 22 do najboljeg ja” jer je naučno dokazano da čovek, ukoliko 66 dana ponavlja određenu radnju koju pre toga nije radio, nakon 66 dana tu radnju, sada već naviku, usvojiće kao stalnu, njegov um će se reprogramirati i ta navika postaće rutina. Uostalom, navika je po definiciji naučeno ponašanje koje se formira kroz dugoročno ponavljanje – kaže nam Marko Nikolić, predstavnik programa “Izazov 3 x 22 do najboljeg ja” i dalje objašnjava da je reč o preparatima koji se, uz program koriste 66 dana kako bi se došlo do željenog cilja.

– U prvih 22 dana uništavamo stare navike, tokom drugih 22 dana uvodimo nove, zdrave navike, a u toku poslednjih 22 dana radimo integraciju tih zdravih navika, nakon čega sve što smo usvojili zadržavamo i za stalno – objašnjava Marko Nikolić, dodajući da je projekat toliko uspešan jer se ne prodaje samo proizvod već ceo sistem koji je sačinjen na način da garantuje rezultat. – Proizvod je tu samo alat za ostvarivanje rezultata – poručuje Nikolić nakon što se i sam uverio u uspešnost projekta. Naime, Marko i njegova supruga Bojana su i sami prošli kroz “Izazov 3 x 22 do najboljeg ja” nakon kojeg je Marko izgubio neverovatnih 30, a Bojana 14 kilograma. Ovako fascinantni rezultati bili su i povod zbog kojeg se ovaj bračni par odlučio da projekat ponudi i drugim ljudima.

Unutar svakog ciklusa, dani su podeljeni po sistemu “10-10” kako bi korisnicima ceo proces bio zanimljiviji, a do rezultata se dolazilo brže.

– Svaki dan dobijaju se određeni zadaci i izazovi. Kupovinom paketa, osim proizvoda, dobija se ceo sistem koji sadrži tehničku podršku, sistem za praćenje rezultata, za nagrađivanje, a tu je naravno i “fit maraton”. U sklopu svakog zadatka govorimo o važnosti hidratacije, radi se edukacija o hranljivim materijama ali i drugim temama, svaki dan je vezan za određeni segment. Kroz sistem se diže svest i stvara se navika o zdravom načinu života – priča nam naš sagovornik, a potom objašnjava da je, kada je u pitanju sam proizvod, reč o izbalansiranoj ishrani, tačnije obroku koji se priprema se za svega tri minuta na veoma jednostavan način, što dodatno olakšava primenu projekta, pogotovo danas kada je slobodnog vremena uvek premalo.

Treba napomenuti i da, osim standardnog programa, postoji i sportski program ishrane koji služi za postizanje vrhunskih rezultata u sportu. Proizvodi su sastavljeni od strane vodećih stručnjaka na području prehrane, kroz klinička ispitivanja i edukacije širom sveta, a danas ih koristi više od četiri miliona ljudi.

– „Izazov 3 x 22 do najboljeg ja” preporučio bih ljudima sa insulinskom rezistencijom, onima koji imaju problem sa viškom kilograma ali i sa manjkom kilograma jer je i tu pokazao veliki uspeh, ljudima koji imaju dijabetes jer se u veoma visokom procentu pokazao efikasan u lečenju ove bolesti, svima sa manjkom energije i svakome ko želi za sebe da uradi zdravu stvar. Bitno je ostaviti ego po strani i suočiti se sa stvarnošću, a kada jednom započnete program, oko vas je mnogo ljudi koji će da pruže podršku i motivaciju, savete i konsultacije, plan ishrane, online treninge i školu kuvanja, fit kampove kao i mogućnost putovanja, pa čak i zarade – napominje Marko Nikolić, predstavnik “Izazov 3 x 22 do najboljeg ja” projekta.

Svi koji su se prepoznali u ovoj priči i žele svoj život i navike da promene na bolje već od sutra, Bojani i Marku Nikoliću mogu da se jave putem telefona 061/30-11-667.

Na vama je samo da prihvatite izazov!

  • https://stream.iradio.pro/proxy/lovalovaradio?mp=/stream
  • LovaLova Radio